KIRŞEHİR BELEDİYESİ YAŞLI HİZMET MERKEZİ AÇILDI
Tamamlanmış Projeler
Tarih: 05.07.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ YAŞLI HİZMET MERKEZİ AÇILDI

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU, BAHÇELİEVLER NENE HATUN KONAĞI’NDA HİZMET VERECEK OLAN YAŞLI HİZMET MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 30 Haziran 2022 Perşembe günü saat 14:00’da Yaşlı Hizmet Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmasında şunları ifade etti:

“Hatırlanacağı üzere daha önce faaliyete geçirdiğimiz Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi ile ilimizde ihtiyaç duyulan bir alanda hemşehrilerimize hizmet vermeye başlamıştık.

Biz Kırşehir Belediyesi olarak, yaşamın her alanında halkımızla birlikte olmak ve onlara hizmet verecek projelerin hayata geçirilmesi için tüm ekiplerimizle birlikte çalışıyoruz.

Bahçelievler Nene Hatun Konağı’nda gerçekleştirdiğimiz Yaşlı Hizmet Merkezi ile de yine ihtiyaç duyulan bir sosyal projemizi daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Nene Hatun Konağı’nda ihtiyaç duyulan yeni bir projeyi hayata geçirerek Yaşlı Hizmet Merkezi haline getirdik.

Yaşlı Hizmet Merkezi’nde hizmet almayı düşünen hemşehrilerimiz için de tüm mahalle muhtarlarımızla iletişime geçerek yapacak olduğumuz hizmeti anlattık ve başvuru çağrılarında bulunduk.

Yaşlı Hizmet Merkezimizde hizmet almak isteyen büyüklerimiz gündüz vakitlerinde çeşitli sosyal kültürel faaliyetlerde bulunabilecekler. Hizmet almak isteyen büyüklerimiz kendileri merkezimize gelebilecekleri gibi, kimsesi olmayanlar da yine Belediye Ekiplerimiz tarafından ulaşım kolaylığı sağlanarak hizmetlerimizden faydalanabilecekler.

İlimizin tüm katmanlarının sosyal kültürel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bu ve buna benzer projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.

Yaşlı Hizmet Merkezimizin tüm Kırşehir’imize hayırlı olmasını diliyorum.”

DİĞER FOTOĞRAFLAR