HAYATA ENGEL YOK HİZMET ARACIMIZ FAALİYETTE
Tamamlanmış Projeler
Tarih: 26.11.2021
HAYATA ENGEL YOK HİZMET ARACIMIZ FAALİYETTE

Kırşehir Belediyesi olarak Engelleri Sevgiyle Aşıyoruz sloganıyla hayata geçirdiğimiz ve çok önemsediğimiz projelerimizden biri olan Engelli Transfer Aracımız engelli hemşehrilerimize hizmet veriyor. Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Daha önce Engelsiz Taksi projemizle ulaşımda sıkıntı yaşayan engelli vatandaşlarımıza önemli bir ulaşım hizmeti sunmaya başlayan Kırşehir belediyesi halkımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunmaya devam ediyor.

Biz genel ulaşım ağını planlarken her bir bireyin 500 metre yürüme mesafesinde ulaşabileceği bir çalışma yapmıştık. Ayrıca,  Dezavantajlı gruplar için uygun araçlarımızla şehir merkezinde akıllı duraklar ile hizmet vermekteyiz. Engellilere yönelik araç filomuz, akıllı duraklarımız, bisiklet ve hissedilebilir yollarımız mevcut ve yenileri de eklenmektedir.

Son olarak Hayata Engel Yok Hizmet Aracımızı da faaliyette geçirerek engelli hemşehrilerimiz için önemli bir hizmeti daha başlatmış olduk. 16 Kasım 2021 Salı günü Ankara’da ameliyat olması için bir hemşehrimizi aracımızda yolcu ederek sorunsun bir şekilde transferini gerçekleştirdik.

Bizim önceliğimiz, Kırşehirli hemşehrilerimizin yaşam standartlarını ve şehir içindeki hareket alanlarını kolaylaştıracak çalışmaları planlamaktır ve bu konudaki çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.”

DİĞER FOTOĞRAFLAR