ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ PEYZAJ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
Tamamlanmış Projeler
Tarih: 26.11.2021
ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ PEYZAJ ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: ENGELLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN YAŞAM STANDARTLARININ DA İYİLEŞTİRİLMESİ İÇİN KIRŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK NE GEREKİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ!

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu daha önce söz verdiği projelerden biri olan ve Kırşehir’de yaşayan engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama daha çok katkı sunacakları “Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki çalışmaların tamamlandığını ve yakın bir zamanda iç dizaynının da yapılmasıyla açılacağını dile getirdi.

Ahi Evran Mahallesi Kent Park kenarı 250 ada 18 parselde bulunan alana Kırşehir’de bulunan engelli vatandaşlarımızın birlikte zaman geçireceği, toplantı ve sosyal faaliyetlerini gerçekleştirecekleri Engelsiz Yaşam Merkezi projemizin çevre düzenlemesi çalışması da sona erdi.

Engelsiz Yaşam Merkezi çevresinde tamamlanan peyzaj çalışmaları sonrasında uygun fitness ve farklı spor aletleri ile ilimiz, engelli yurttaşlarımızın spor ve diğer etkinliklerini yapabilecekleri bir alana kavuşturuldu.

Kırşehir Belediyesi olarak söz verdiğimiz projeleri hemşehrilerimizden aldığımız destekle bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Engelsiz yaşam yolunda tüm kurum ve kuruluşların engellilerin yaşamını kolaylaştırıcı çözüm önerisi üretmesinin ortamını oluşturmak, eğitim ile toplumsal farkındalığı arttırmak için hepimize büyük sorumluluklar düştüğünün farkındayız.

Kırşehir’de Engelsiz Yaşam için kurumsal işbirliği ve kamusal alanların erişilebilir olması kadar engelli hemşehrilerimizin yaşam standartlarının da iyileştirilmesi için Kırşehir Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.

Bireysel ve yerel yönetimler olarak gerçekleştirmemiz gereken engelsizleştirme çalışmaları kapsamında engelli hemşehrilerimizin ve ailelerinin önümüzdeki günlerde faydalanmaya başlayacakları Engelsiz Yaşam Merkezimizin şimdiden olmasını diliyorum.”
DİĞER FOTOĞRAFLAR