Tarih: 25.02.2020
ZABITA EKİPLERİ FIRINLARI DENETLEDİ


Kırşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; ekmek, pide ve unlu mamullerin sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretildiğini kontrol etmek amacıyla fırınları denetledi. Kurallara uymayan yerlere cezai işlem uygulandı.

Kırşehir  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ekmek, pide ve unlu mamullerin sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretildiğini kontrol etmek amacıyla fırın denetimleri yapıldı. Yapılan denetimlerde, pidelerin gramajı, fırınların temizliği, etiket ve ambalaj kontrolüne kadar birçok konu titizlikle inceleniyor.

Kırşehir  Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta fırınlar denetleniyor. İnsan odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kırşehir halkımızın sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun ekmek, pide ve diğer unlu mamulleri tüketebilmesi amacıyla fırınlarımızı sık sık denetliyor. Yaptığımız denetimlerde temiz ve sağlıklı ürün üreten esnafa da teşekkür ediyoruz” dedi.

Denetimlerin artacağını belirten Başkan Ekicioğlu, özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkması amacıyla denetimlerin sıklaştırılacağını belirtti.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA