Tarih: 16.02.2022
YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ PERŞEMBE GÜNÜ
Kırşehir Belediyesi Korosu Film Müzikleri Konseri 17 Şubat 2022 Perşembe günü yapılacak
           
Film Müzikleri Konseri öncesi bir açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:
 
“Kırşehir Belediyesi olarak çağdaş bir kentin belleğinde ve kültür dokusunda olumlu gelişmelerin yaşanması için bu tür sanatsal faaliyetlerin önemli olduğunu düşünüyorum.
 
Kırşehir Belediyesi Koromuzun tüm halkımızın gönüllerinde taht kuran Yeşilçam Filmlerinin Müzikleriyle bizleri buluşturması da ayrı bir güzelliği yansıtıyor.
 
Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na müzik alanında dahil olmasıyla birlikte üzerlerimize düşen sorumluluk bilinciyle müzik alanında organizasyonlara devam ediyoruz.
 
Tarih ve kültür şehri şirin Kırşehir’imizin Anadolu’nun ortasında tüm ülkeye ve dünyaya kültür-sanat alanında da sesini duyuruyor olması hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Biz, göreve geldiğimizden beri Kırşehir’in hem ekonomik hem de sosyal-kültürel alanda gelişimi noktasında paydaşlarımızla da istişarelerde bulunarak dayanışma halinde bir dizi program ve etkinlikleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.
 
Tüm hemşehrilerimizi 17 Şubat Perşembe günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Film Müzikleri Konserimize bekliyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA