Tarih: 29.07.2020
YEREL BASIN İLE DEĞERLENDİRME VE SUNUM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Belediye Başkan Yardımcıları, Kırşehir’de görev yapan basın temsilcileri ile bir araya gelerek değerlendirme ve sunum toplantısı gerçekleştirdi. 

Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen yemekli toplantıda 2019 yılı Nisan ayından bugüne kadar Kırşehir Belediyesi’nin yapmış ve yapmakta olduğu projeleri ile yapılacak olan projelerinin görsel sunumunun ardından Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, basın temsilcilerinin sorularını cevaplandırdı.

Ekicioğlu ‘’Bizim için çok kıymetli olan yerel basınımızın siz değerli temsilcileri ile değerlendirme ve sunum toplantısı vesilesi ile bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu değerlendirme toplantısı aslında göreve geldiğimizin 1. yılı olan Nisan ayında yapılacaktı ancak Korona virüs tedbirlerinden dolayı 3 ay gecikmeli olarak bugün sizlerle bu sunumu gerçekleştiriyoruz. Sizden aklınızdaki bütün soruları açık yüreklilikle sormanızı özellikle rica ediyorum. Video sunumunda da izlediğiniz gibi iş başına geldiğimiz günden bu yana yaptığımız ve yapacağımız işleri bugün sizlerle paylaşıyoruz. Bir yandan bizden önceki yönetim döneminde yapımına başlanan ancak yarım kalan işleri tamamlıyor, kendi hazırladığımız projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Devraldığımız devasa borcu da, hepinizin bildiği birtakım engellemeleri de bahane etmiyor, bizi bu göreve layık gören Kırşehir halkına biz de layık olabilmek gayretiyle, hiçbir ayrım yapamadan bütün hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek için gece gündüz demeden ekibimle birlikte çalışıyoruz. Üretmenin öneminden hareketle, büyük bir ekonomik israfın önüne geçerek örneğin kendi asfaltımızı, çiçeğimizi, ahşap çöp kutuları ve daha birçok malzemeyi çalışanlarımızın gayretiyle kendimiz üretiyoruz. Belediyecilik bir kamu hizmetidir, vatandaşlarımızın vergisi ile bu hizmetler gerçekleştiriliyor, bu konuda çok hassas bir insanım, tüyü bitmemiş yetimin, yoksulun, garibin hakkını asla kimseye yedirmem. Gördüğünüz gibi az zamanda birçok işe imza atmışız ve araya giren bu Pandemi sürecinden sonra bu şehir için daha da önemli ve güzel işler gerçekleştireceğiz. Burada yapmadığımız ve yapmayacağımız hiçbir proje ve işten bahsetmediğimizi sizler de görüyorsunuz, hepsi yapılmış ve ayağı yere basan gerçekçi ve önümüzdeki süreçte hayata geçecek olan projelerdir. Yaptığımız otoparklar, asfalt ve kilit parke, yeşil alan ve park yapımı gibi üst yapı çalışmaları ile yaptığımız alt yapı çalışmaları, daha temiz bir Kırşehir için yapılan çalışmalar zaten asli yerel yönetim hizmetleridir. Biz bunun yanında üreten ve bu kente katma değer yaratan işler de ortaya koyuyoruz. Kurulan üretim ve kalkınma kooperatifi ile kadın kooperatifimiz hem istihdamın önünü açacak hem de şehrin ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Yine turizm konusuna çok önem verdik. Kısa bir süre içerisinde yaklaşık 8 bin turist ilimizi ziyaret etti. Pandemi sürecinden sonra turistleri konaklamalı bir şekilde ağırlayacağız. İstihdamın ne yazık ki sınırlı olduğu ilimizde yaptığımız bu işlerle işsiz gençlerimize ve kadınlarımıza destek olacağız.’’ diyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bundan sonra basın temsilcileri ile sık sık bir araya geleceklerini belirtti. Basın temsilcilerinin sorularının cevaplandırılmasının ardından Sunum ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi.        

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA