Tarih: 10.02.2021
YENİ HAL BİNASI İLE İLGİLİ TOPLANTI DÜZENLENDİ

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun katılımıyla Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Yeni Hal Binası ile ilgili pazarcı esnafı ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ‘’Bildiğiniz gibi projelerimiz arasında bulunan Yeni Hal Binası ile ilgili gerekli hazırlıklarımızı tamamladık. Bugün de siz kıymetli pazarcı esnafımızla kendi öz kaynaklarımızla yapımını gerçekleştireceğimiz Yeni Hal Binası projemizin detaylarını görüşmek için buradayız. Yapımını gerçekleştireceğimiz projelerimizde projenin konusu ile ilgili bütün herkesin görüşüne başvurmak ve ortak akılla hareket etmenin önemine inanıyoruz. Yapılacak Yeni Hal Binası, pazarcı esnafımızın ihtiyaçlarını karşılayacak ve hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunacakları modern bir yapı ve alan niteliğinde olacak.’’ dedi. Yeni Hal Binası ile ilgili yapılan toplantı, projenin pazarcı esnafına tanıtılmasının ardından esnafların görüş ve önerilerinin karşılıklı değerlendirilmesiyle sona erdi.