Tarih: 12.10.2023
YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Kırşehir’de yaşayan herkesin hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak için hiç durmadan çalışıyoruz.

 

Kırşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Âşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi’nde Yağmurlama Hattı çalışmasını gerçekleştiriyor.


Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Çalışmamız tamamlandığında yağmur suyu sorununu çözerek Kılıçözü Deresi’ne bağlantıyı sağlamış olacağız. Altyapı çalışmalarımız tamamlanır tamamlanmaz da üstyapı çalışmalarına başlayacağız.” diyerek şunları ifade etti:


            “Kırşehir Belediyesi ekiplerimiz şehrimizin farklı noktalarındaki çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Yapılaşmanın az olduğu bölgelerdeki sıcak asfalt, sathi kaplama, kaldırım, kilitli parke ve peyzaj çalışmalarını hız kesmeden sürdürülürken, Kırşehir’de yaşayan herkesin hizmetlerden eşit bir şekilde faydalanmalarını sağlamak için hiç durmadan çalışıyoruz.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz de Âşıkpaşa Mahallesi Şehit Mustafa Şen Caddesi’nde Yağmurlama Hattı çalışmasını gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmalarımız tamamlanır tamamlanmaz da üstyapı çalışmalarına başlayacağız.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA