Tarih: 08.02.2022
UNESCO MÜZİK ŞEHRİ KIRŞEHİR ULUSLARARASI MÜZİK KONFERANSI

17-18 Mayıs 2022’de gerçekleştirilecek “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı” öncesi Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından sekretarya oluşturularak web sayfası oluşturuldu.

        http://www.kirsehircityofmusic.com/konferans adresinden Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı” duyurusu ve katılım çağrısı yapılarak şunlar ifade edildi:

“Sizleri Kırşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen ve 17-18 Mayıs 2022 tarihlerinde Kırşehir’de yüz yüze ve aynı anda online olarak gerçekleştireceğimiz “UNESCO Müzik Şehri Kırşehir Uluslararası Müzik Konferansı”na davet ediyoruz.  (Konferansa yurt dışındaki konuklarımızın katılımı online olacaktır).

Konferansımızın iki farklı konuşmacı türü olacaktır: Bilimsel konuşmacılar ve UNESCO müzik şehirlerinden fikir/ tecrübe konuşmacıları. Bilimsel kısım konuşmacıları olarak bilim kurulunda sadece kendi ülkemizden değil Japonya, İngiltere, Azerbaycan, Kırgızistan gibi çeşitli ülkelerden de konuşmacılarımız olacak.  Konferans konuları arasından "UNESCO Müzik Şehirlerinin Deneyimlerinin ve/veya Fikirlerinin Paylaşılması" kısmında ise sizlerin veya şehrinizden yerel sanatçı/sanatçıların, şehrinizden bu konuda konuşmak isteyen herhangi birinin/birilerinin kendi deneyimlerini ve/ veya fikirlerini duymayı diliyoruz. Lütfen 1 dakikalık da olsa UNESCO uluslararası konferansımızda ses veriniz!

Konferansta -müzik alanıyla beraber- farklı alanlardan akademisyenler, eğitimciler, öğrenciler ve katılımcılar için önemli paylaşımların gerçekleştirileceğini umuyoruz.

Tüm dünyadaki UNESCO müzik şehirlerinden isteyen herkesin verilen link adresindeki konulardan biri veya birkaçı  hakkındaki maksimum 20 dakikalık konuşmalarını dört gözle bekliyoruz! (Sadece 1 dakika bile konuşabilirsiniz.) Tüm UNESCO müzik şehirlerini Zoom’da konferansımızda görmek istiyoruz. Bu bizi çok mutlu edecek! Lütfen konferansımıza katılın ve şehrinizin adını bize bir şekilde duyurun!”

KONFERANSLA İLGİLİ AYRINTILI TÜM BİLGİLER İÇİN:

http://www.kirsehircityofmusic.com/konferans

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA