Tarih: 23.01.2020
Türkiye Açık Kickbox Turnuvası’nda Kırşehir Belediye Spor Kulübü Büyük Başarı Elde Etti

Kırşehir Belediye Kickbox sporcuları Antalya’da düzenlenen açık kickbox turnuvasında büyük bir başarıya imza attılar.

11-19 Ocak 2020 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Açık Kickbox Turnuvasında Kırşehir Belediye Spor Kulübü Sporcuları büyük başarı elde ederek 91 Kg’da K1 Sporcusu Veysel Bahçıvan ve 63 Kg’da Sefa Köksal Türkiye 2.si oldu.

Kırşehir Belediye Spor kulübü Başkanı Osman Uçar’ı makamında ziyaret eden sporcular başarılarını paylaştılar. Ziyarette bir konuşma yapan Osman Uçar başarılardan dolayı sporcularımızı kutluyorum. Antalya’da yapılan  Türkiye Açık Kickbox Turnuvası’nda bizleri mutlu ettiler. Kendilerini tebrik ediyoır başarılarının devamını diliyorum dedi.

Sporcularda yaptığı açıklamada bundan sonraki müsabakalarda Kırşehir Belediye Sporumuzu ve İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz dediler.