Tarih: 09.04.2021
TSO, ESOB, ZİRAAT ODASI, BORSA, MESLEK ÖRGÜTLERİ VE KOOPERATİF’LERLE FAALİYET SUNUMU TOPLANTISI YAPILDI

Yapılan iki yıllık çalışmalar ile ilgili faaliyet sunumunun değerlendirildiği toplantılar devam ediyor.


Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen sunum toplantıları Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları, Ziraat Odası, Ticaret Borsası, Meslek Örgütleri ve Kooperatiflerin Başkan ve Yöneticilerinin katılımıyla devam etti.  

 

Faaliyet Sunumu toplantısının açılışında konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: Şehrimizin ekonomisine, ticaretine ve üretimine yön veren Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Meslek Odaları ve Kooperatiflerin kıymetli Başkanları ve Yöneticileri, 2. Yıl Faaliyet Sunumu Toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. 


Kırşehir Belediyesi’ni hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz diye yola çıktığımızda;  bu kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını, bu kentte yaşayan 7’den 70’e herkesin taleplerini ve düşüncelerini değerlendirip alanlarında uzman ekibimizle 70 Proje başlığı altında hazırladığımız projelerimizi Kırşehir kamuoyu ile paylaşmıştık. 


Belediye yönetiminde 2. yılımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bildiğiniz gibi bunun yaklaşık son 1 yıllık süreci ne yazık ki Dünyamızı ve ülkemizi etkisi altına alan Pandemi koşulları içerisinde geçti. Ancak Pandemi döneminin yarattığı ekonomik ve sosyal koşulları bahane etmeden şehrimizin daha yaşanılır hale gelmesi ve çağdaş bir görünüme kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ‘’ dedi.


Faaliyet Sunumu Toplantısı, katılımcılarının çalışmalar hakkındaki değerlendirmeleri ve soruların cevaplandırılması ile sona erdi.  

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA