Tarih: 09.08.2022
TEMMUZ 2022’DE 167 ÇİFT NİKÂH MASASINA OTURDU

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Sevginin ve saygının çocuklarımıza aşılandığı en önemli toplumsal kurum Aile kurumudur!

 

Kent Park içinde bulunan Aile Yaşam Merkezi Nikâh Salonumuz nikâh işlemleri için hizmet vermeye devam ediyor.

 

Temmuz ayında hayatlarını birleştirmek isteyen 167 çift, Kırşehir Belediyesi Nikâh Memurluğu’ndan randevu alarak nikâh masasına otururken; başvuruda bulunan 10 çiftimizin nikâhlarını ise Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu kıydı.

 

Toplumsal yaşamımız için evlilik kurumunun önemini vurgulayan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, ilk birlikteliğin aileden başladığına değinerek, ailenin bizi biz yapan en önemli değerlerimizden biri olduğunu ifade etti.

 

 Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında “Toplumumuzda Aile kavramı çok önemli bir yere sahiptir. Bu yapımızla da birçok Avrupa ülkesinden ayrılırız. Çocukluğumuzun geçtiği evden tutun, yaşadığımız hemen hemen her yerin bizde hatıraları vardır, onun için de nikâhların ayrı bir anlam ve önemi vardır. Sevginin ve saygının çocuklarımıza aşılandığı en önemli toplumsal kurum Aile kurumudur.

 

Temmuz ayı itibarıyla Kırşehir Belediyesi Nikâh Memurluğu’ndan randevu alarak nikâh masasına oturan çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA