Tarih: 04.02.2022
ŞUBAT AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Belediye Meclisi’nce gündemdeki konuları görüşmek üzere 3 Şubat 2022 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür SanatMerkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda Şubat Ayı OlağanMeclis Toplantısı yapıldı.

Toplantıda sırasıyla İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesiİmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin GörüşülmesiUlaşımve Trafik Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, UNESCO MüzikŞehri Kırşehir Kapsamında Yöresel Müzik Aletleri Konulu HediyelikEşya Tasarım Yarışması Düzenleneceğinden Yarışma Ödül MiktarınınBelirlenmesinin Görüşülmesi, Hal Komisyonunun Almış OlduğuKomisyon Kararının GörüşülmesiKadroların Görüşülmesi ve EnerjiYönetim Birimi Yönergesinin Görüşülmesi gerçekleştrildi.