Tarih: 28.04.2022
RAMAZAN AYININ SON MAHALLE ETKİNLİĞİ YENİCE MAHALLESİNDE YAPILDI

YENİCE MAHALLESİ RAMAZAN AYI ETKİNLİĞİNE YOĞUN KATILIM

 

Kırşehir Belediyesi Ramazan Ayı programı 27 Nisan 2022 Çarşamba günü Yenice Mahallesi’ndeki Gazi Parkı önünde yapıldı.

 

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte 14 Mahallemizde Ramazan Ayı etkinliklerini hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’de bu anlamda da bir ilki mahalle sakinleriyle hayata geçirmenin mutluluklarını yaşadıklarını ifade etti.

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

“Ramazan ayı nedeniyle Kırşehir Belediyesi olarak Ramazan ayı ruhuna uygun geleneksel etkinlikleri bu yıl 14 ayrı mahallede düzenledik. Yapmış olduğumuz programlarla Kırşehir’de bir ilki daha gerçekleştirmiş olduk. Sosyal belediyecilik anlayışının halkın yaşadığı alanlarda onarla birlikte olmayı gerektirdiğini düşünüyoruz.

 

Bu yıl Ramazan ayında havaların da elverdiği ölçüde etkinliklerimizi geleneksel bir hale getirmek için mahallelerimize taşıdık. Özellikle mahalle sakinlerimizden gelen olumlu eleştiriler de yaptığımız mahalle etkinliklerinin geliştirilmesi noktasında bizlere enerji verdi.

 

Ramazan ayı etkinliklerine özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin de yoğun bir ilgi ve katılım göstermesi etkinliklerimizin gelenekselleşmesi açısından da bizler için önem arz ediyor.

 

Yaşamın her alanındaki zorluklara ve olumsuzluklara karşı toplumsal dayanışmayı en üst seviyelere çıkaran Ramazan ayında Kırşehir Belediyesi olarak 14 mahallemizde mahalle sakinlerimizle bundan sonra da buluşmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle Ramazan ayı boyunca etkinliklerimizin hazırlanmasında ve sunumunda emek sarf eden herkese ve etkinliklerimize katılan tün hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA