Tarih: 21.04.2022
RAMAZAN AYI ETKİNLİĞİ KUŞDİLLİ MAHALLESİNDE DEVAM ETTİ

Kırşehir Belediyesi, 20 Nisan 2022 Çarşamba günü akşamı Kuşdilli Mahallesinde Ramazan etkinliği gerçekleştirdi.

Ramazan Ayı etkinliklerimiz kapsamında Mahalle etkinliklerimiz yoğun katılımlarla devam ediyor.

Halen devam eden Ramazan ayı etkinlikleriyle ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Ramazan ayı nedeniyle Kırşehir Belediyesi olarak Ramazan ayı ruhuna uygun geleneksel etkinlikleri bu yıl 14 ayrı mahallede düzenliyor ve mahallelilerimizden de yoğun bir katılım olduğunu gözlemliyoruz. Mahallelerimizde hemşehrilerimizle birlikte olmanın ve Ramazan Ayı ruhunu birlikte yaşamanın önemine inanıyoruz. Ramazan ayı etkinliklerine özellikle çocuklarımızın da yoğun bir katılım göstermesi etkinliklerimizin gelenekselleşmesi açısından da bizler için önem arz ediyor.

Yaşamın her alanındaki zorluklara ve olumsuzluklara karşı toplumsal dayanışmayı da en üst seviyelere çıkaran Ramazan ayında Kırşehir Belediyesi olarak 14 mahallemizde mahalle sakinlerimizle buluşarak birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda ramazan ayı sonuna kadar hava koşullarını da göz önüne alarak tüm mahallelerimizde etkinliklerimizi tamamlamayı planlıyoruz.”