Tarih: 20.03.2020
Pazar yerleri dezenfekte edildi

Kırşehir’de vatandaşların yoğun olarak alışveriş yaptığı kapalı pazar yeri ve Aşıkpaşa Cumartesi Pazar yeri Kırşehir Belediyesi, Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ilaçlandı.

Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de tehdit eden koronavirüsle mücadele kapsamında her türlü tedbiri alarak uygulamaya koyan Kırşehir Belediyesi, Cumartesi Pazarını ve Kapalı Pazar yerini de dezenfekte etti.

Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlerini sıklaştıran Kırşehir Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı pazar yerlerini de dezenfekte etti. Cumartesi günü kurulan Aşıkpaşa Pazar yerini ve Pazar günü kurulan Kapalı Pazar yerinde temizlik çalışması yapan Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, hijyenik solüsyonla pazar yerlerinin temizliğini yaptı. Pazar yerleri kurulmadan önce ve sonra, dezenfekte edilmeye devam edilecek.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Hemşerilerimizin pazar alış-verişlerini daha sağlıklı ve güvenli ortamda yapmaları için pazar yerlerini dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri pazar yerlerimiz açık olacaktır dedi. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA