Tarih: 10.10.2023
PAUL DWYER-ÇETİN AKDENİZ MÜZİKLİ SÖYLEŞİ PROGRAMI CUMARTESİ GÜNÜ

 

Kırşehir Belediyesi ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Müzikli Söyleşi programı, 14 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 19:30’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Müzikli söyleşi programına katılım ücretsiz olup, katılım için biletler ise Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nden temin edilebiliyor.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Bilindiği üzere Müziğin Başkenti Kırşehir’imiz, UNESCO’nun Yaratıcı Şehirler Ağı’na Türkiye’den dahil olan ilk ve tek şehirdir. Bu noktada Kırşehir, taahhütlerini de yerine getiren ender şehirlerden biridir.

 

Biz de Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin müzik odaklı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ve bu konudaki çalışmalara da katkı sunmaya devam ediyoruz.
 

Tüm hemşehrilerimizi, Paul Dwyer ve Çetin Akdeniz'in katılımlarıyla 14 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 19:30'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Müzikli Söyleşi programına katılmaya davet ediyorum.”

 

Müzikli söyleşi programına katılım ücretsiz olup, katılım için biletler ise Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nden temin edilebiliyor.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA