Tarih: 03.03.2020
PARK BAHÇELER ÇALIŞIYOR KIRŞEHİR GÜZELLEŞİYOR

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu kentteki park ve bahçelerin bahar ayının gelmesiyle ekiplerin hummalı bir çalışma içine girdiklerini belirtti. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ana arter, kavşak, refüj, park ve bahçeler gibi alanlarına ekilen güllerin bakımına devam ettiklerini söyledi.

Başkan Selahattin Ekicioğlu, şehrin muhtelif yerlerine dikilen güllerin kente güzel bir görünüm kazandırdığını kaydetti. Bu çalışmaların mutlaka korunması gerektiğini de ifade eden Başkan Ekicioğlu, Yapılan hizmetler, Kırşehir halkı içindir. Bizler bu şehre ve insanlarına hizmet etmek için göreve geldik. Göreve başladığımız günden itibaren Kırşehir'in gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için tüm gayretimizle çalışmaktayız. Ana arterlerimizi, refüjlerimizi, park ve bahçelerimizi yeşillendirerek Kırşehir'i yaşayan bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Ekin güllerin yeniden bakımı yaparak şehrimizin güllerle anılan bir şehir olması amacındayız. Bütün bu hizmetleri yapmak kadar korumakta önemlidir. Halkımızdan istediğimiz tek şey, yapılan hizmetlere sahip çıksınlar ve korusunlar. Çünkü bu şehir hepimizindir." dedi.