Tarih: 17.06.2022
NAAŞ-I MUHTEREMLER ADLI OYUN SAHNELENDİ

Kırşehir Belediyesi Tiyatro tarafından sahnelenen Naaş-ı Muhteremler adlı oyun Kırşehirli tiyatro severler tarafından büyük beğeni topladı.

Kırşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından 16 Haziran 2022 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 20:00’da sahnelenen Naaş-ı Muhteremler adlı oyun büyük beğeni topladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Osman Uçar, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nuri Araz ve Asaf Kayaoğlu ile bildikte Kırşehir Belediye Tiyatrosu'nun Sahnelediği Naaş-ı Muhteremler adlı oyunu izledi.

Tayfun Türkili tarafından yazılan ve Kırşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen Naaş-ı Muhteremler adlı oyun Kırşehirli tiyatro severler tarafından büyük beğeni topladı.

Oyunun sahnelenmesinin ardından Belediye Başkan Vekilimiz Osman Uçar, Belediye Başkan Yardımcılarımız Nuri Araz ve Asaf Kayaoğlu tarafından oyunculara plaket ve belge takdimi yapıldı.