Tarih: 01.03.2022
MERSİN BÜYÜKŞEHİR, KIRŞEHİR BELEDİYESİ TİYATROSU’NU AĞIRLADI

BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİNDE DE DAYANIŞMAYI ÖNEMSİYORUZ!

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin önceki yıl Kırşehir izleyicisiyle buluşan “Halktan Biri” oyununun ardından bu kez de Kırşehir Belediyesi Tiyatrosu’nun “9 Canlı” adlı oyunu Mersinli tiyatro severlerle buluştu.

 

Kırşehir Belediyesi Tiyatrosu’nu sahnelediği “9 Canlı” adlı oyun Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda beğeni ile izlendi.

 

Başkanımız Ekicioğlu, “Hatırlanacağı üzere Mersin Şehir Tiyatrosu 27 Mart 2021’de Kırşehir izleyicisiyle buluşmuştu. Biz her alanda olduğu gibi kültür sanat alanında da ülkemizin değer şehirleriyle dayanışma halinde olmanın önemine inanıyoruz.

 

Bu kapsamda Kırşehir Belediyesi Tiyatrosu’nu Mersin’deki tiyatro severlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Tayfun Türkili’nin yazdığı ve geçtiğimiz hafta Kırşehir belediyesi Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde sahnelenen ve büyük bir beğeni toplayan 2 perdelik komedi oyunu “9 Canlı”, Mersinli sanatseverler tarafından da ilgiyle izlendi.

 

Bundan sonra da bu ve buna benzer karşılıklı dayanışma etkinliklerimizi devam ettireceğiz.” dedi.

 

Oyunun sonunda mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Koordinatörü Bengi İspir Özdülger tarafından günün anısına Kırşehir Belediyesi Tiyatrosu ekibine çiçek ve hediye takdiminde bulunuldu.

 

Kırşehir Belediyesi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Yavuz Tekin de Özdülger’e plaket sundu.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA