Tarih: 07.06.2020
Melikgazi Caddesi , Modern bir görünüme kavuşacak

Kırşehir Belediyesi tarafından yaz mevsiminin gelmesi birlikte yol iyileştirme çalışmaları kapsamında asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yol yapım çalışmalarını aralıksız süren Kırşehir Belediyesi Medrese  Mahallesi , Melikgazi Caddesi Asfalt atımı için yol düzenleme çalışmalarına başladı.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “ Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen Medrese Mahallesi , Melikgazi Caddesindeki  çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yollarda asfalt çalışmalarımızı gerçekleştiriceğiz.Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile Melikgazi Caddemiz şehrimizin en işlek caddelerinden bir tanesi,  daha modern bir hale kavuşacak” dedi.

Başkan Ekicioğlu, Birçok alanda belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz. Ekiplerimizce yürütülen çalışmalar kapsamında Medrese Mahallesi Melikgazi Caddesi şehrimizin en işlek ve yoğun olan bir bölgesi. Bu bölgeyi daha rahat bir hale getireceğiz. Amacımız Kırşehir genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleridir" dedi.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA