Tarih: 11.04.2022
MEDRESE MAHALLESİ’NDE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİNE YOĞUN KATILIM VARDI!

RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ ÇOCUKLARDAN YOĞIUN İLGİ GÖRÜYOR!

 

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte, mahalle etkinlikleri düzenleyen Kırşehir Belediyesi, 9 Nisan 2022 Cumartesi günü akşamI Medrese Mahallesi’nde bir program gerçekleştirdi.

 

Ramazan Ayı etkinliklerimiz kapsamında daha önce ilki Kındam,  Kervansaray, Nasuhdede ve Âşıkpaşa Mahallelerinde Ramazan ayı etkinliği düzenleyen Kırşehir Belediyesi, Mederse Mahallesinde de yoğun bir katılımla etkinlik gerçekleştirdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

 

“Ramazan ayı nedeniyle Kırşehir Belediyesi olarak Ramazan ayı ruhuna uygun geleneksel etkinlikleri bu yıl 14 ayrı mahallede düzenliyoruz. Mahallelerimizde hemşehrilerimizle birlikte olmanın ve Ramazan Ayı ruhunu birlikte yaşamanın önemine inanıyoruz.

 

Yaşamın her alanındaki zorluklara ve olumsuzluklara karşı toplumsal dayanışmayı da en üst seviyelere çıkaran Ramazan ayında Kırşehir Belediyesi olarak 14 mahallemizde mahalle sakinlerimizle buluşarak birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan etkinlikler özellikle çocuklarımızın da yoğun ilgi göstermesi, bu geleneğin yaşatılması ve aktarılması noktasında önemli ipuçları veriyor.

 

            Ramazan ayı boyunca, hava koşullarını da dikkate alarak tüm mahallerimizde programlarımızı hayata geçirerek hemşehrilerimizle buluşacağız.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA