Tarih: 04.05.2023
MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Kırşehir Belediye Meclisi gündemdeki konuları görüşmek üzere 4 Mayıs 2023 Perşembe günü saat 14:00'da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi zemin katında bulunan Toplantı Salonunda Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısını Meclis Başkan Vekili Turgay Kaya yönetiminde yaptı.

Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında; Bir Önceki 06.04.2023 Tarihli Nisan Ayı Olağan Meclis Kararlarının Okunması, İmar Komisyonu Raporunun Görüşülmesi, İmar Komisyonuna Havale Edilecek Taleplerin Görüşülmesi ve 2022 Mali Yılı Kesin Hesap Cetvelini Plan ve Bütçe Komisyonuna Havale Edilmesi görüşmeleri gerçekleştirildi.

İller Bankasından Teminat Mektubu Almak; İller Bankası, Özel ve Kamu Bankalarından Kredi Çekmek Üzere Belediye Başkan Yardımcısı Hamza Çam'a Yetki Verilmesinin Görüşülmesini takiben de Kadro İhdasının Görüşülmesi ve DSİ Protokolünün Görüşülmesi gerçekleştirildi.

Plan Bütçe Komisyon Kararının Görüşülmesi için 18 Mayıs 2023 Perşembe günü ikinci oturum gerçekleştirilmek üzere toplantı sona erdi.

Plan Bütçe Komisyonunda Görüşülen 2022 Mali Yükü Kesin Hesabının Görüşülmesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşiminde yapılacak.