Tarih: 21.07.2020
LGS’de Başarılı Olan Öğrenciler Başkan Ekicioğlu’nu ziyaret etti

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Liselere Geçis Sınavında (LGS) tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Muhammed Alper Doğan ve dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi

Belediye Başkan Selahattin Ekicioğlu, Eğitimde marka kent olan Kırşehir'de, LGS'de 500 tam puan alarak Türkiye 1.'si olan satranç sporcusu Muhammed Alper Doğan ve yine LGS'de yüzde 1'lik dilime giren satranç sporcusu öğrenci kardeşlerime ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Zeki ve başarılı bu kıymetli gençlerimizi gördükçe, aydınlık yarınlara olan umudumuz daha da güçleniyor.

Başkan Ekicioğlu , “Öğrencimiz Muhammed Alper Doğan LGS’de tüm soruları doğru cevaplandırarak 500 tam puan alıp ülke genelinde dereceye girdi. Öğrencilerimizi ve bu başarıda emeği geçen aileleri ile öğretmenlerini tebrik ediyorum. Hedefledikleri mesleğe ulaşmak için bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında da aynı azimle çalışarak yeni başarılara imza atacaklarına inanıyorum.

Ziyarette Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.