Tarih: 03.02.2022
KÜLTÜRLER BULUŞUYOR KONSERİ CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK!

KIRŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜRLERİ BULUŞTURUYOR!

    Kırşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırşehir Ustalar Müzik Topluluğu ve Kırşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri 5 Şubat 2022 Cumartesi günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

    Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediyesi olarak ilimizin UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na müzik alanında dahil olmasıyla birlikte üzerlerine düşen sorumluluk bilinciyle bu alanda da organizasyonlara devam ettiklerini dile getirerek şunları ifade etti:

    “Tarih ve kültür şehri Şirin Kırşehir’imizin Anadolu’nun ortasında tüm ülkeye ve dünyaya kültür-sanat alanında da sesini duyuruyor olması hepimiz için bir gurur kaynağıdır. Biz, göreve geldiğimizden beri Kırşehir’in hem ekonomik hem de sosyal-kültürel alanda gelişimi noktasında paydaşlarımızla da istişarelerde bulunarak dayanışma halinde bir dizi program ve etkinlikleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.

    Neşet Ertaş ve Âşık Veysel gibi iki büyük ozanımızı bu kapsamda değerlendirerek Kültürler Buluşuyor temalı konserimiz de 5 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tüm Kırşehirli hemşehrilerimizi ücretsiz olarak gerçekletirilen Kültür ve Turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kırşehir Ustalar Müzik Topluluğu ve Kırşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konserine bekliyorum.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA