Tarih: 08.08.2022
KONTEYNER VE YERKONLARIN TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Kırşehir’imizin alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte temizlik açısından da rahat yaşanır bir şehir olması için hiç durmadan tüm ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

 

Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Yerkonlarda dezenfekte, ilaçlama ve yüzey temizliği yaparken Konteynerlar da ekiplerimiz tarafından Temizlik İşeri Müdürlüğü Şantiyemize getirilerek temizlik, bakım ve ilaçlama işlemleri gerçekleştiriliyor.

 

İlimizin muhtelif yerlerine Kırşehir Belediyesi tarafından yerleştirilen çevreci, sağlıklı ve güvenli çöp toplama sistemi olan Yerkon ve Konteynerların temizlik ve bakım çalışmaları aralıksız sürüyor.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

 “Göreve geldiğimizden beri, Kırşehir’imizin alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte temizlik açısından da rahat yaşanır bir şehir olması için hiç durmadan tüm ekiplerimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

Bilindiği üzere mevcut işyerlerinin ve yerleşim birimlerinin yoğun olduğu caddelerimizde çöp miktarının fazla olması sebebiyle havaların da mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sebebiyle risk oluşmaması için ekiplerimiz temizlik ve ilaçlama işlemlerini sürekli bir şekilde gerçekleştiriyor.

 

            Yerkonlarda yerçekimi kuvvetinin etkisiyle çöplerin kendiliğinden sıkışması ve yerüstü sistemlere göre 3 kat fazla atık depolanması nedeniyle bakteri çoğalmasının önüne geçilse de mevsim itibarıyla risk uluşmaması için düzenli temizlik ve bakım çalışmaları yapılıyor.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA