Tarih: 25.12.2019
KIŞ KURSLARI YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Kırşehir Belediyesine bağlı Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Belediye Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi kış dönemi kursları yoğun bir ilgi ile devam ediyor.


Kursiyerler Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi, Gençlik Merkezinde, Aile Yaşam Merkezinde çeşitli branşlarda açılan kurslarda kursiyerler kendilerini geliştiriyorlar.


Gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın kış dönemini verimli geçirmeleri için açılan çeşitli branşta  kurslarda kursiyerler faydalanmaktadır diyen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi , Aile Yaşam Merkezimiz, Gençlik Merkezimizde faaliyet gösteren kurs, seminer ve kulüpler yoğun ilgi topluyor. Bizlerde kış döneminde de bu kurs ve etkinlikleri devam ettirerek gençlerimizin ve çocuklarımızın boş zamanlarını verimli değerlendirmelerini amaçladık. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar.”


Başkan Selahattin Ekicioğlu,” Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışan Belediyemiz gençlerimizin, çocuklarımızın ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kış döneminde etkinliklere devam ediyor. Herkesi ücretsiz olan bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum. Çocuklarımız ve yetişkinlerimizin hem kış dönemlerini iyi değerlendirmeleri hem de beceri geliştirmelerini amaçlıyoruz. Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi ,Aile Yaşam Merkezimize gelen talepler ve kurslara ilgi de çok yoğun. Velilerimize çocuklarını bu kurslara yönelttiği için çok teşekkür ediyorum” dedi.


Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA