Tarih: 27.01.2020
Kırşehir Malezya’da Tanıtıldı

Kırşehir  Belediye Başkanı  Selahattin Ekicioğlu’nun tensipleriyle, Kırşehir İlimizin tarihi, kültürel zenginliklerini ve Unesco Yaratıcı Şehirler Ağına Müziği ile dahil olan, Müzik Şehri Kırşehir’imizi Uluslararası arenada tanıtmak, şehrimize turist ve yatırım çekebilmek  amacıyla 12-18 Ocak 2020 tarihleri arasında Malezya’nın Başkenti Kuala Lumpur’da Primera Hotel’de Malezyalı ve Endonezyalı seyahat acentalarına tanıtım etkinliği düzenlenmiştir.

Etkinliğe Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tuncay Polat Belediye Meclis Üyesi Turgay Kaya, İl Kültür Müdürü Halil Çalışır ve Vip Prestij Turizm yetkilileri katıldı. Tanıtımda katılımcılara yemek eşliğinde şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri sinevizyon gösterimi ile anlatılmıştır. Ayrıca İngilizce olarak hazırlanan tanıtım videosu katılımcılara izlettirilmiş ve soru cevap şeklinde sorular alınarak cevaplanmıştır. Katılım sağlayan tüm acentalara Kırşehir’in tanıtım videoları, Kırşehir gezi rehberi, takvim, posterler ve ahşaptan yapılmış hediyelikler dağıtıltı.

Malezyalı ve Endonezyalı acentalardan olumlu tepkiler alınarak tanıtım etkinliği tamamlanarak yurdumuza dönülmüştür. Bu tanıtımla sadece şehrimiz değil, Ülkemizde başarılı bir şekilde tanıtılmış ve temsil edilmiştir.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA