Tarih: 12.05.2020
Kırşehir’de Ticari Taksiler Dezenfekte Edildi

Kırşehir  Belediyesi ekipleri tarafından, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını önlemleri kapsamında taksiler, dezenfekte edildi ve taksicilere maske dağıtıldı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, koronavirüs salgınına karşı belediye tarafından alınan önlemlerin her geçen gün artırıldığı söyledi.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Taksilerin vatandaşlar tarafından sık kullanılan araçlar olduğunu belirterek, "Kırşehir  Belediyesi olarak korona virüsü ile mücadelemiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için ilimizdeki her noktayı dezenfekte ediyoruz. Korona virüsü nedeniyle vatandaşlarımız taksileri tercih etmeye başladı. Kırşehir Belediyesi olarak taksi duraklarımızı ve taksilerimizi dezenfekte ettik ve taksici kardeşlerimize maske dağıttık. Vatandaşlarımızın virüse karşı önlem noktasında daha hassas olmasını istiyoruz" dedi.

Halkın yoğun olarak kullandığı alanlar dezenfekte edildiğini ifade eden Ekicioğlu, "Kırşehir  Belediyesi olarak, hastalıkların en çok yayılma riski taşıdığı toplu yaşam alanlarında dezenfekte çalışmalarını her geçen gün sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığının olumsuz etkilenmemesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halkımızın da yapılan uyarılara uymalarını istiyoruz." dedi.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA