Tarih: 30.03.2020
Kırşehir’de Pazar yerlerine dezenfektan makinesi koyuldu

Kırşehir Belediyesinde korona  virüsten korunmak amacıyla çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Şehrimizin muhtelif yerlerine kurduğumuz dezenfektan kutuları, cadde ve sokaklarda yapılan hijyen çalışmaları ile Korona virüse karşı mücadelemize devam ediyoruz.

Başkan Ekicioğlu, Ekiplerimiz Kırşehir’de belirli merkezlere dezenfaktan noktaları oluşturuldu. Ortak kullanım alanlarında ve mahallelerde dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdüren ekiplerimiz İlimizin ortak kullanım noktalarında el dezenfekte noktaları oluşturdu. Halkımızın kişisel hijyenini sağlamak amacıyla pazar yerlerinin girişlerine dezenfektan makinesi koyduk.

Bilindiği gibi virüs temas yoluyla da geçiyor. Pazar yerinde de el teması oldukça fazla. Bu nedenle halkımızın ellerini titiz bir şekilde dezenfekte etmesini istiyoruz. Pazar yerine giren ve çıkan her vatandaşımızın ellerini temizlemesi sağlanırken, uygulamanın virüs tehdidi sona erinceye kadar süreceği belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Pazar yerinde vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlarda devam ederken, vatandaşlarımızın belirli noktalara konulan dezenfektanlarla hijyen sağladıklarını belirtti. 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA