Tarih: 06.04.2021
KIRŞEHİR’DE KULLANILMIŞ GİYSİ VE AYAKKABI ATIK KUMBARASI UYGULAMASI

Kırşehir Belediyesi tarafından ilimizde kıyafet ve ayakkabıda geri dönüşümde değerlendirilmek üzere şehrin birçok noktasına giyim ve ayakkabı kumbaraları yerleştirildi. Kırşehir Belediyesi, geri dönüşüm konusunda önemli gelişim sağlanan Kırşehir’de kullanılmış ve ömrünü tamamlamış kıyafetlerin çöpe atılmasını önleyip geri dönüştürülmesini sağlayacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 

 

Kullanılmayacak durumda olan kıyafet ile ayakkabıların da geri dönüşüme kazandırılmasını sağlamak amacıyla hayata geçirilen 'Kullanılmış Giysi ve Ayakkabı Atık Kumbaraları' şehrin farklı noktalarına yerleştirilmeye başlandı. Kumbaraya tamamen eskiyen ve kullanılmayan kıyafet ve ayakkabılar atılacak.

 

Proje kapsamında hazırlanan çok sayıda Kullanılmış Giysi ve Ayakkabı Atık Kumbarası, Kırşehir Belediyesi ekipleri tarafından belirlenen bölgelere yerleştirilmeye başlandı. Vatandaşlar kullanmadıkları veya artık eskidiği için kullanılmayacak durumda olan kıyafet ve ayakkabıları şehrin muhtelif noktalarındaki bu kumbaralara atacak.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA