Tarih: 16.05.2022
KIRŞEHİR’DE 103. YIL COŞKUSU KONSERLERLE KUTLANACAK

Kırşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle dört gün boyunca konserler düzenliyor

 

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, Anadolu topraklarını işgal ve zulümden kurtarmak için tam bağımsız ve özgür bir ülke kurmak amacıyla Samsun'a çıkışının 103. yılı nedeniyle Kırşehir Belediyesi de 16-19 Mayıs tarihlerinde “Gençlik Şöleni” düzenliyor.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919 ile başlayan bu tarihi seyirde toprakları zorla alınmak, halkı zincirlenmek, geleceği yok edilmek istenen ulusumuzun kendi kaderini Onun önderliğinde eline alarak “Ya istiklal ya ölüm” şiarıyla varoluş mücadelesini başlattığını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığını ifade etti.

 

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Ulusal Kurtuluş Mücadelesini başlatmak üzere Samsun’da Anadolu topraklarına ayak bastığı ve Türk gençliğine armağan edilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, haftanın anlam ve önemine uygun bir şekilde Kırşehir Belediyesi olarak Gençlik Şöleni hazırladıklarını belirten Başkanımız Selahattin Ekicioğlu şunları ifade etti:

 

“Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu Bayramı geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağan etmiştir. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak bu kapsamda 16-19 Mayıs tarihlerinde “Gençlik Şöleni” düzenliyoruz.

 

Gençlik Şölenimiz Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi yanındaki (Eski Sanayi Sitesi Yeri) açık alanda yapılacak.

 

Bu kapsamda ilk olarak 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 20:30 Grup Aydost Konseri; 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 20:30’da RockA, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20:30’da Canto Orkestrası ve son olarak da Gençlik Şölenimizin finali olarak, 19 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 20:30’da ise Ceylan Ertem Konserimiz verilecektir.


 Tüm gençlerimizi ve Kırşehirli hemşehrilerimizi Gençlik Şöleni Konserlerimize bekliyor, sevgi saygılarımı sunuyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA