Tarih: 28.01.2021
KIRŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN TIBBİ MALZEME VE CİHAZ DESTEĞİ

Kırşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi bakıma muhtaç olan hastalara Tıbbi Malzeme ve Cihaz Desteğinde bulundu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı açıklamada “Söz verdiğimiz gibi,  Hayata geçirmiş olduğumuz "Tıbbi Malzeme ve Cihaz Desteği" projemizle evlerinde tedavisi devam eden ve bakıma muhtaç olan hastalarımızın ihtiyaç duyduğu tıbbi malzeme ve cihazların desteğini sağlıyoruz.

Belediyenin ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ettiği belirten . Başkan Ekicioğlu , Kırşehir Belediyesi olarak hayat geçirdiğimiz Tıbbi Malzeme ve Cihaz Desteği projemiz kapsamında bakıma muhtaç olan hastalarımıza ihtiyaç duyduğu tıbbi mazleme ve cihazlarını belediye olarak temin ediyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Hayır Evi ekiplerimiz tarafından, hasta olan vatandaşlarımızın evlerine kadar giderek tıbbi malzeme ve cihazları teslim ettiler.

Sosyal Belediyecilik örneğini Kırşehir’de yaşatacağız. Kimin ne ihtiyacı varsa her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk ve bundan sonra olmaya devam edeceğiz dedi.