Tarih: 26.03.2020
Kırşehir Belediyesi Yolları ve Kaldırımları Dezenfekte Ediyor

Kırşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafında kaldırım,durakları ve yolları dezenfekte ediyor.  Türkiye'de de vaka sayısı hızla artan coronavirüs salgınına karşı tedbirler almaya devam eden Kırşehir Belediyesi, Kırşehir genelindeki duraklar ile cadde ve meydanları da dezenfekte ediyor. Kırşehir Belediyesi tarafından, talep eden her kurum ve kuruluşa da dezenfeksiyon desteği sağlanıyor.

Merkezde en işlek olan Ankara Caddesi, Lise Caddesi, Atatürk Caddesi, Terme Caddesi, Cacabey Meydanı başta olmak üzere cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon işlemi sürüyor. Dezenfeksiyon işlemi 14 mahallelerde de yapılıyor. Ekipler gece de çalışmalarını sürdürüyor.

KURUMLARA DEZENFEKSİYON DESTEĞİ VERİLİYOR


           Kırşehir Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürdürlüğü dezenfeksiyon ekipleri, talep eden her kuruma da dezenfeksiyonla ilgili destek veriyor. Eczaneler başta olmak üzere şimdiye kadar binlerce noktada dezenfeksiyon işlemi uygulandı. Çalışmalar kapsamında il genelindeki cezaevleri, okullar, postaneler, otobüs ve minibüs terminalleri, tüm toplu taşıma araçları, camiler, itfaiye binaları, otoparklar gibi ortak kullanım alanlarının tamamı dezenfekte edildi ve belirli periyotlarla dezenfekte edilmeye de devam ediliyor.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA