Tarih: 16.04.2024
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, YEŞİL ALAN ORANINI YÜKSELTMEYE DEVAM EDİYOR

MEHMET YILANCI PARKI HALKIN KULLANIMINA SUNULDU

 

           Başkanımız Ekicioğlu: Bir projemizi daha halkımızın hizmetine sunduk. Çukurçayır Mahallesi Mehmet Yılancı Parkı mahallemize ve Kırşehir'imize hayırlı olsun.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, ilimizdeki park ve bahçelerin bahar ayının da gelmesiyle yeni bir görünüme kavuştuğunu ifade etti.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin Kırşehir’in güzelleşmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini belirten Başkanımız Ekicioğlu; “Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz yeni yapılan park alanlarımızla birlikte, ana arter, kavşak, refüj, park ve bahçeler gibi alanlarına ekilen güllerin bakımına da devam ediyor.

 

Şehrimizin muhtelif yerlerine dikilen güller, estetik açıdan da güzel bir görünüm sağlıyor. Yeşil Kırşehir’imizde yapılan bu çalışmaların mutlaka korunması gerektiğini hatırlatmak isterim. Yapılan tüm hizmetler Kırşehir halkı içindir. Bizler bu şehre ve insanlarına hizmet etmek için göreve geldik. Göreve başladığımız günden beri de Kırşehir'in gelişmesi, kalkınması ve güzelleşmesi için tüm gayretimizle çalışmaktayız.

 

Ana arterlerimizi, refüjlerimizi, park ve bahçelerimizi yeşillendirerek Kırşehir'i yaşayan bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. Dikilen güllerin yeniden bakımı yaparak şehrimizin güllerle anılan bir şehir olması amacındayız. Bütün bu hizmetleri yapmak kadar korumak da önemlidir.

 

Bir projemizi daha halkımızın hizmetine sunduk. Çukurçayır Mahallesi Mehmet Yılancı Parkı mahallemize ve Kırşehir'imize hayırlı olsun.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA