Tarih: 05.05.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ YERLİ ÜRETİCİLERİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR!

BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKCİOĞLU: ÜRETEN BİR KIRŞEHİR’İ HEP BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ!

 

           Kırşehir Belediyesi “Ata Tohumu Geçmişimizin Zenginliğidir” diyerek başlatmış olduğu “40 Köy 40 Tohum” projesi kapsamında 6 Mayıs 2022 Cuma günü Cacabey Meydanında saat 10:00’da ücretsiz fide dağıtımı yapacak.

 

            Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ilimizin iklim ve toprak koşullarına uygun olan domates, biber ve patlıcan vb. sebzelerinin yerli tohumlarından ürettiğimiz fideleri Kırşehirli hemşehrilerimize dağıtımını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Geçtiğimiz yıl Ata Tohumu Geçmişimizin Zenginliğidir’ diyerek başlatmış olduğumuz “40 Köy 40 Tohum” projemize desteğini ve ilgisini esirgemeyen bütün hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Üreten bir Kırşehir’i hep birlikte inşa ediyoruz.” dedi. 

 

              Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

 

  “İlk etapta domates biber patlıcan Fide dağıtımı yapacak ve üreticilerimize bu konuda destek sunacağız.


          Kırşehir Belediyesi olarak ayrıca, mülkiyetimizdeki tarlaları değerlendirerek ilimizin iklim koşullarına uygun olan çeşitli Tarımsal Ürünler üretmek amacıyla Organik Tarım Uygulamaları gerçekleştiriyoruz.


    Biz, göreve geldiğimizden beri yerli üreticilerin desteklenmesi noktasında çeşitli projeleri hayata geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz.

 

   Kırşehir Belediyesi olarak, 6 Mayıs 2022 Cuma günü saat 10:00’da Cacabey Meydanı’nda ücretsiz fide dağıtımı yapacağız.

   Sosyal ve Üreten Belediyecilik anlayışımız gereği vatandaşlarımızı yerli fidelerimizle buluşturmak istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı yerli fide kullanarak tarımsal üretim yapmaya ve tarımsal üretimimizin gelişimine katkı sunmaya davet ediyorum.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA