Tarih: 11.05.2023
KIRŞEHİR BELEDİYESİ “UÇURTMA ŞENLİĞİ” CUMARTESİ GÜNÜ KIR-KÖY KAMPÜS ALANINDA YAPILACAK

Uçurtma Şenliğine katılacak olan çocuklarımıza Uçurtmaları Kırşehir Belediyesi tarafından hediye edilecek.

Kırşehir Belediyesi, Kırşehir Kent Konseyi Engelliler Meclisi işbirliği ile 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü 11.00-15.00 saatleri arasında (Kervansaray Mahallesi Şehit Uz. Çvş. Bahtiyar Şimşek Cad. 26/5 Merkez/KIRŞEHİR) KIR-KÖY Kampüs alanında Uçurtma Şenliği düzenlenecek.

Belediye Başkanımız Salahattin Ekicioğlu, Anadolu’da örnek olan ve Dezavantajlı Gruplara Umut Doğuyor Projesi ile hayata geçirilen Kır-Köy kampüs alanında Cumartesi günü gerçekleştirilecek Uçurtma Şenliğine tüm çocuklarımızı ve Kırşehirli hemşerilerimizi davet etti.

Kır-Köy’deki Uçurtma Şenliğine katılmak isteyenler için Cumartesi günü saat 11.00’da Cacabey Meydanı’ndan ücretsiz otobüs servislerinin kaldırılacağını belirten Başkanımız Ekicioğlu, alanda Canlı Müzik, Palyaço, Davul-Zurna etkinliği ile birlikte ikramların da olacağını söyleyerek tüm hemşehrilerimizi Uçurtma Şenliği’ne davet etti.