Tarih: 21.11.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU’NDAN YENİ OYUN

Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 22 Kasım 2022 Salı günü saat 19.00’da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde Yavuz Tekin’in yazıp yönetmenliğini yaptığı “Kim Deli Kim Veli” adlı oyunu sahneleyecek.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, göreve geldiklerinden beri Kırşehir’in kültür sanat alanında gelişimi noktasında birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, yaşamın bir parçası ve aynası olan Tiyatro oyunlarıyla da hemşehrilerimizi buluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Başkanımız Ekicioğlu, “Tiyatro yaşamın bir parçasıdır.” diyerek şunları söyledi:

 

“Yaşamın içindeki acılar, sevinçler, kimi zaman güldüren, kimi zaman ise düşündüren olaylar, sanatçılar tarafından sahnede canlandırılır. İnsan kendini tiyatroda yeniden yaşar. Bir eğitim görevi üstlenen tiyatro, aynı zamanda düşünmemize de vesile olur.

 

 Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu da belli periyotlarla hazırladıkları oyunları hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyor. Ekim ayında “Hizmetçiler” adlı oyunla tiyatro sezonunu başlatan Kırşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 22 Kasım 2022 Salı günü ise “Kim Deli Kim Veli” adlı oyunuyla tiyatro severlerin karşısında olacak.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA