Tarih: 27.07.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ SAHA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

BELEDİYE BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU: SÖZ VERDİK YAPIYORUZ; KIRŞEHİR’İ ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ!

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, daha önce söz verdikleri gibi yaz ayının da başlamasıyla birlikte şehrin farklı noktalarında, yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarının hızlı ve kaliteli bir şekilde devam ettirdiklerini söyledi. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

Biz göreve geldiğimizde, Kırşehir’in daha yaşanılır ve daha modern bir şehir olması için tüm ekiplerimizle birlikte hemşehrilerimizle de sürekli istişarede bulunarak çalışacağımıza söz verdik. Geçen üç yıl içerisinde birçok projemizi hayata geçirdik ve her türlü engellemelere ve zorlamalara karşı da halkımızdan aldığımız destekle yeni projelere imza attık.

Daha önce de söylediğimiz gibi son haftalarda projelerimiz dahilinde mahalle ve caddelerimizdeki yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını hızlandırdık. Yapılan çalışmalarımızın gerek sosyal medya aracılığıyla gerekse de basınımız aracılığıyla halkımızla anında paylaştık, paylaşmaya da devam ediyoruz.

Biz Kırşehir Belediyesi olarak her zaman şeffaflıktan yana olduk ve bundan sonrası için de yapacağımız bütün çalışmalarımızda şeffaf olmayı sürdüreceğiz.

Eski Buğday Pazarı civarındaki yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından, Yenice Mahallesi Kapıcı Camii Arkası 175 ve 176. Sokaklardaki asfalt hazırlık çalışması ile Âşıkpaşa Mahallesindeki(Cumartesi Pazaryeri altı) sert zemin çalışmasını başlattık.Bununla birlikte Pazar Yerinden Terme Hotel'e kadar; oradan da Dinekbağı Köprüsü'ne kadar uzanan alanda Hemzemin Otopark, Yol, Kaldırım ve Peyzaj çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yine Nasuhdede Mahallesi İl Sağlık Müdürlüğü civarı yol çalışmalarımızı da başlatmış bulunuyoruz. Mahalle çalışmalarımız öncesinde ve devamında gerek mahalle muhtarlarımızla gerekse de mahallelilerimizle bilgi alış verişinde bulunarak çalışmalarımızla ilgili bilgi veriyoruz.

Asfalt konusunda daha önceden de söz verdiğimiz gibi hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyor ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Çalışmalarımızı başlatmadan önce halkımızla da bilgi alış verişinde bulunarak onların istek, beklenti ve önerilerini dikkate alıyoruz.

Şehrimizde girilmemiş cadde ve tamamlanmamış yol bırakmayacağız dedik. Amacımız en kısa sürede kaliteli bir yol-kaldırım ağına şehrimizi kavuşturmaktır. 

Şu unutulmasın ki Kırşehir halkı her şeyin en iyisine layıktır. Bundan sonra da tüm gücümüzle söz verdiğimiz çalışmalarımızı tamamlamak için çalışacağız.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA