Tarih: 06.04.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİNİN İKİNCİSİNİ KERVANSARAY MAHALLESİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: SOSYAL BELEDİYECİLİK, HALKIMIZIN YAŞADIĞI ALANLARDA BULUNMAYI DA GEREKTİRİR!

 

Ramazan Ayı etkinliklerimiz kapsamında ilki Kındam’da gerçekleştirilen programın ikincisi 5 Nisan 2022 Salı günü 19:45’te Kervansaray Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

Ramazan ayı nedeniyle Kırşehir Belediyesi de Ramazan ayı ruhuna uygun geleneksel etkinlikleri bu yıl 14 ayrı mahallede düzenleyerek bir ilki daha gerçekleştiriyor. Sosyal Belediyeciliğin vatandaşın yaşadığı alanlarda da bulunmayı gerektirdiğini ifade eden Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlıu, Ramazan ayı boyunca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan programların 14 mahalleyi kapsayacak şekilde sunulacağını ifade etti. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları söyledi:

 

“Bilindiği üzere Ramazan ayı sadece bir oruç ayı, sadece bir nefis terbiyesi ayı değildir. Yaşamın her alanında yaşanan zorluklara ve olumsuzluklara karşı toplumsal dayanışmayı da en üst seviyelere çıkaran Ramazan ayında Kırşehir Belediyesi olarak 14 mahallemizde mahalle sakinlerimizle buluşarak birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Ülkemizde, bölgemizde ve dünyada barışın sağlanması, anaların daha fazla ağlamaması için büyük bir fırsat olarak değerlendirilmesi dileğinde bulunduğumuz bu ay, kötü sözden arınma, yetim hakkına el uzatmama, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı güçlendirdiğimiz ve kucaklaşarak bayram ettiğimiz bir aydır.


Biz de Kırşehir belediyesi olarak bu yılki Ramazan Ayı etkinliklerimizi 14 mahallemize taşıyarak farklı bir atmosfer oluşturmayı hedefledik. 

Bu kapsamda ilkini 4 Nisan 2022 Pazartesi günü iftar sonrası Kındam Mahallesi'nde yaptığımız programın ikincisini ise 5 Nisan 2022 Salı günü Kervansaray Mahallesi’nde gerçekleştirildik."

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA