Tarih: 19.08.2021
KIRŞEHİR BELEDİYESİ ONLİNE HİZMETLER BÖLÜMÜ HIZLI ÖDEME KISMI HİZMETTE

Kırşehir Belediyesi Online Belediye Hizmetlerinin yaygınlaşması sayesinde hemşehrilerimiz ödemelerini internet ortamında gerçek zamanlı olarak yapabilecekler. Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

 

“Kırşehir Belediyesi sınırları içinde oturan konut ve işyeri sahipleri hemşehrilerimiz, Belediye İnternet Sitesinde yer alan borç ödeme linki sayesinde borçlarını daha güvenli ve hızlı bir biçimde yapabilecekler.

 

Online Belediye Hizmeti ile hemşehrilerimiz yalnızca Emlak Vergisi ödemelerini değil, daha birçok işlemi bilgisayarlarından ya da cep telefonlarından yapabilecekler. Bunlardan bazıları; arsa m2 fiyatlarının ve inşaat maliyetlerinin sorgulanması, adrese sayalı imar durumunun sorgulanması, bölgede o akşam nöbetçi olan eczanelerin listesi. Kırşehir Belediyesi’ne ait imar durumu ve Kırşehir Belediyesi Rayiç Değerleri sorgulamaları, Belediyenin güncel ihale ilanları, Kırşehir Belediyesi Ruhsat Sorgulama İşlemleri.

Kırşehir Belediyesi sınırları içinde evlenecekler için nikâh rezervasyonu yapma ve salon sorgulama işlemleri de sunulan hizmetler arasında bulunuyor.

Çevre Temizlik vergilerindeki son durum, Kırşehir Belediyesine yapılan tüm ödemeler ve tahsilatlar Kırşehir Belediyesi e-imar sistemi de bu kapsamda hemşehrilerimizin hizmetine sunulmaktadır.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA