Tarih: 16.07.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YOL ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

YENİCE MAHALLESİ (KAPICI CAMİİ ARKASI) 175 VE 176. SOKAKLARDA ASFALT HAZIRLIK ÇALIŞMASI BAŞLADI

 

Kale eteği ile eski Buğday Pazarı civarındaki yol ve kaldırım yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, diğer alanlarda ara vermeden çalışmaların devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu“Göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi söz verdik yapıyoruz, girilmedik ve yenilenmedik yol bırakmayacağız. Ekiplerimiz hiç ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Amacımız en kısa zamanda eksik kalan yol ve kaldırımları tamamlayarak Kırşehir’i yepyeni bir görünüme kavuşturmaktır.

 

Kırşehirli hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine layık olduğunu düşünüyor ve bu bağlamda da gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kırşehirli hemşehrilerimiz şunu bilsinler ki Belediye olarak yapmamız gereken ne varsa halkımızın istek ve beklentilerini de dikkate alarak çalışmaya devam edeceğiz.

 

​    Daha önce de ifade ettiğimiz gibi ekiplerimiz ilimizin çeşitli yerlerinde alt-yapı ve üst-yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışması tamamlanan bir yerin hemen ardından ara vermeden ihtiyaç duyulan farklı bir caddede çalışmalarımızı başlatıyoruz.            

Her şey Kırşehirli hemşehrilerimizin daha çağdaş ve daha modern bir şehirde yaşaması içindir.”

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA