Tarih: 02.03.2022
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NİN PROJESİ HEM YEREL HEM DE ULUSAL BASINDA İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR!
BAŞKANIMIZ SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NUN TARIMSAL SANAYİYİ GELİŞTİRME PROJESİYLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI CUMHURİYET GAZETESİ’NDE YAYINLANARAK TÜM TÜRKİYE’YE DUYURULDU!

BAŞKANIMIZ EKİCOĞLU: ÜRETEN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ!

Kırşehir Belediyesi olarak Anadolu’da bir ilke imza atarak kurmayı hedeflediğimiz Tarımsal Sanayiyi Geliştirme Projesiyle ilgili, Cumhuriyet gazetesi 2 Mart 2022 Perşembe günkü sayısında ayrıntılı bir haber yaparak hem projenin öneminin altını çizdi hem de Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun Projeyle ilgili ayrıntılı açıklamalarını ulusala taşıdı.

Gazetenin yarım sayfa ile duyurduğu ve hem Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’nun hem de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başdanışmanı Gökhan Günaydın ve Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı BELPA A.Ş. Genel Müdürü Ramazan Değerli’nin 25 Şubat 2022 Cuma günü Kırşehir’de yaptıkları toplantıdaki ifadelerine yer verdiği haberde “Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu, yeni tesisle 10 bin aileye dokunacaklarını söyledi” cümlesine vurgu yapılarak “Üreten bir belediye olacağız” başlığıyla ayrıntılı bir şekilde kamuoyuna duyuruldu.

Başkanımız Ekicioğlu, “25 Şubat 2022 Cuma günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Başdanışmanı Gökhan Günaydın ve Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı BELPA A.Ş. Genel Müdürü Ramazan Değerli ile Kırşehir’de kurmayı hedeflediğimiz Et Entegre Tesisi ve Bakliyat Paketleme Tesisiyle ilgili Milletvekilimiz Metin İlhan’la birlikte Fabrika alanında bir görüşme gerçekleştirdik. Sonrasında da Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde detaylı bir toplantı yaparak bu konunun hem Kırşehir’i hem de projemize paydaş olmak isteyen belediyelerle birlikte tüm Türkiye’yi ilgilendirdiğinin altını çizdik.

Üretimi ve istihdamı ilgilendiren bu çalışmamızın hem yerelde hem de ulusalda ilgi görmesi ve kamuoyuna aktarılması kuşkusuz büyük önem arz ediyor.

Böylesi bir çalışmanın ve projenin hayatiyet kazanması için elini taşın altına koyan tüm paydaşlarımızla birlikte konunun gündeme taşınmasında destek sunan yerel ve ulusal basınımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA