Tarih: 20.12.2023
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NİN KERVANSARAY MAHALLESİ'NDEKİ PARK VE YOL ÇALIŞMALARI MAHALLE HALKININ TAKDİRİNİ TOPLADI

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu çalışmaları hayata geçiriyoruz

Sağlık Meslek Lisesi üzerindeki (Eski Borsa Okulu Üstü) sert zemin ve park alanı çalışmasının tamamlanmasının ardından, Kervansaray Mahallesi (Hastane Arkası) Şehit Yasin Gevrek Caddesindeki Park çalışmasının ise hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, şunları ifade etti:

“Şehrimizin her yerindeyiz ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.

Daha önce Kervansaray Mahallesi’nde, eski Karayolları’nın arkası ile Şehit Yasin Gevrek Caddesi arasında yeni bir ana arter, otopark ve park alanı oluşturmuştuk. Söz konusu alandaki ara yolların tamamını ise kilitli parke yaparak mahallemizin tamamı elden geçirmiş oluyoruz. Böylelikle mahallemizi yepyeni bir görünüme kavuşturuyoruz.

Biz Kırşehir Belediyesi olarak Hemşehrilerimizin beklentileri doğrultusunda yol ve park çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz.

Şehir genelinde daha önce girilmemiş olan her yerde tüm yollar, asfalt, kilitli parke ve parkları yaparak daha yaşanılır bir şehir için tüm ekibimizle birlikte çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek.”