Tarih: 27.12.2023
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NİN “HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ” DEVAM EDİYOR

          Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, 2019 yılı itibariyle göreve geldikten sonra söz verdikleri projeleri sırasıyla hayata geçirdiklerini ifade ederek sosyal, kültürel ve sağlık alanında yapmış oldukları projelerle de halkımıza buluştuklarını dile getirdi. Başkanımız Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

 

     “Belediye hizmetlerini daha üst düzeye çıkartacak projelerimizin uygulamasında hem sosyal ve kültürel etkileşim hem de hizmet ve sağlık sektöründe halkımızın huzurunu ve yüzünün güldüğünü görmek en büyük kazancımızdır. 

 

        Göreve geldiğimizde söz vermiş olduğumuz “Hoş geldin Bebek Projesi” ile ilimizde yeni doğmuş olan  bebeklerimizin ihtiyacı olan çeşitli malzemelerin içinde olduğu çanta, bebeklerimizin ailelerine hediye edilerek, en küçük hemşehrilerimize ve ailelerine Kırşehir Belediyesi olarak bir hatıra bırakıyoruz.  

 

        0-3 aylık bebeklerimizin ailelerinin, bebeklerin doğum belgeleriyle Aile Yaşam Merkezimize başvuruda bulunmaları halinde belediyemiz tarafından hazırlanan çantayı kendilerine veriyoruz.”



Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA