Tarih: 25.11.2021
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ

Başkanımız Selahattin Ekicioğlu: Kırşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle kültürümüzün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması noktasında etkinliklerimiz devem edecek!

 

Göksel Doğançay’ın Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde verdiği Öğretmenler Günü Konseri beğeni topladı

 

Anadolu Rock müzik sanatçısı Göksel Doğançay, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamınsa Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde saat 19:00’da bir konser verdi.

 

Grubuyla birlikte sahne alan Göksel Doğançay, Cem Karaca, Barış Manço, Bulutsuzluk Özlemi, Erkin Koray ve Neşet Ertaş’ın seslendirdiği birbirinden güzel Türküleri ve şarkıları kendi yorumuyla söyledi.

 

Konser sonrası Anadolu Rock müzik sanatçısı Göksel Doğançay’a Kırşehir Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu tarafından Neşet Ertaş plaketi takdim edildi.

 

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu Büyük Ozanımız Neşet Ertaş’ın rock müzik de dahil tüm müzik türlerini ve sanatçılarını etkilediğine dikkat çekerek Göksel Doğançay’a göstermiş olduğu performanstan dolayı teşekkür etti. Başkanımız Ekicioğlu, “UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na Müzik alanında dahil olan Kırşehir’in bu kazanımını korumak ve devem ettirmek adına kültür sanat etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz.

 

Anadolu’da müzik denilince kuşkusuz ilk akla gelen şehir Kırşehir’dir ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle bu kültürümüzün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması noktasında çalışmalar yürütüyoruz. İlimizin bu alanda hem ulusal hem de uluslararası boyutta tanıtımı noktasında üzerimize düşeni yapmaya devem edeceğiz.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamınsa Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlediğimiz Göksel Doğançay Konseri muhteşemdi. Sanatçılarımızı ve programın hazırlanmasında tüm emeği geçenleri kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA