Tarih: 11.03.2020
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN, KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ

Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri , Kırşehir’de  ortak kullanım ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlar koronavirüs önlemleri kapsamında ilaçlanarak, dezenfekte ediliyor.

Tüm dünyada tedirginliğe neden olan koronavirüs tehdidine karşı Kırşehir Belediyesi, ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri,  yürütülen ilaçlama çalışmaları kapsamında, özel kıyafetler giyip, maske takarak dezenfekte işlemi yapıyor. 

Yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler kapsamında vatandaşların virüslerden olabildiğince uzak tutulması hedefleniyor. Hastalıkların yayılma ihtimali bulunan alanlarda çalışma yapan  Belediye ekipleri, belirlenen alanları ilaçladı. 


Başkan Ekicioğlu “İlaçlama çalışmaları periyodik olarak devam edecek.”

İlaçlama çalışmaları ile alakalı önlemleri aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu "Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz koronovirüse karşı hemen önlemlerini aldı. Son günlerde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs gündemde. Biz de Kırşehirli hemşerilerimizin sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi bir üst seviyeye çıkardık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda ve toplu taşıma araçlarımızda, temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini artırdık. Belediye ekiplerimiz düzenli olarak çalışmalara devam edecek. “dedi.

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA