Tarih: 12.09.2023
KIRŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN, DURUMU MÜSAİT OLMAYAN AİLELERİMİZİN ÇOCUKLARINA KIRTASİYE YARDIMI

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU: GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, “Göreve başladığımızda her vatandaşın sosyal destek hizmetlerinden yararlanacağına dair söz vermiştik. Bu sözümüz doğrultusunda çalışmaya devam ediyoruz.” diyerek şunları ifade etti:

“Kırşehir Belediyesi olarak 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamış olması nedeniyle durumu müsait olmayan ailelerimizin öğrencileri için daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kırtasiye yardımı yapıyoruz.

Amacımız, Kırşehir Belediyesi olarak, eğitimde fırsat eşitliğinden yararlanamayan öğrencilerimize ve ailelerine, sosyal belediyecilik ilkeleri doğrultusunda elimizden geldiğince katkı sağlamaktır. Yardım çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir.

2023-2024 eğitim yılında tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize bir kez daha başarılar diliyorum.”