Tarih: 14.04.2023
KIRŞEHİR BELEDİYESİ, MEZARLIKLARDA TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

21-23 Nisan 2023 tarihinde yaşanacak olan Ramazan Bayramı öncesi Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, açıklamasında şunları ifade etti:

“Kırşehir Belediyesi olarak ilimiz sınırları içerisinde bulunan mezarlıklara Arife günü ve Ramazan Bayramı’nda yapılacak ziyaretler öncesinde bakım ve temizlik çalışmalarını aralıksız devam ettiriyoruz.

Periyodik olarak yaptığımız çalışmalara Ramazan Bayram öncesinde de hız veren ekiplerimiz hemşehrilerimizinmezarlık ziyaretlerini hijyenik ve temiz şartlarda gerçekleştirmesi için titizlikle çalışmalarını sürdürüyorlar.” dedi.