Tarih: 07.04.2020
Kırşehir Belediyesi maske dağıtımına başladı

Kırşehir Belediyesi, korona virüs tedbirlerini arttırmaya devam ediyor. Pazarlara alış veriş için gelen vatandaşlara maske dağıttı.

            Kırşehir Belediyesi, korona virüsün Türkiye'de görülmesinin ardından ardı ardına tedbirler almaya devam ediyor. Pazar yerlerinde dezenfektanı hizmetinin yanı sıra pazar yerlerinin girişleri tek bir noktadan geçişin sağlanması yapılmaya başladı. Yayınlanan son genelge ile birlikte pazar yerleri ve marketlerde maske kullanımı zorunlu hale geldi. Bu kapsamda kolları sıvayan Kırşehir Belediyesi, kendi ürettiği maskeleri Aşıkpaşa Cumartesi Pazarı ve Kuşdilli Mahallesindeki pazara alış veriş için gelenlerle satış yapan esnaflara dağıtımı gerçekleştirdi. Pazara gelenlerin maskesi olmayanlara maske temini uygulaması devam edecek.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir’li hemşehrilerimin sağlığı için Kırşehir Belediyesi olarak maske üretimine başladık. Şirin Kırşehir’imizin caddelerinde, sokaklarında, parklarında ve meydanlarında maskesiz dolaşacağımız sağlıklı, güzel günlerin umuduyla bütün hemşehrilerime dağıtmayı hedefliyoruz.

Başkan Ekicioğlu, "Halkımızın sağlığını korumak için her türlü tedbiri alıyoruz. Halkımızın sağlığının korunması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Özellikle halkımızın alış veriş için geldikleri pazarlarımızda gereken tedbirler alınıyor. Esnaflarımıza maske dağıtımını uzun süredir yapıyoruz. Pazar yeri girişlerini tek noktadan yapılıyor. Bunun yanında hem esnaflarımıza hem de alış verişe gelen vatandaşlarımızın eğer maske ve eldiveni yoksa belediye olarak biz veriyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların tamamı halkımızın sağlığını koruyup, korona virüsün yayılmasına engel olmak için" dedi.

Öte yandan, Kırşehir Belediyesi'nin maske dağıtmasını vatandaşlar memnuniyetle karşıladı.

 

Çağrı Merkezi
Copyright © 2020 T.C. Kırşehir Belediyesi | Tüm Hakları Saklıdır.
Ceviz Bilişim Web Tasarım
ONLİNE İŞLEMLER ASKIDA FATURA